solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ ANTALYA TARIM FUARINDA

BAŞKAN TÜRKYILMAZ ANTALYA TARIM FUARINDA

BAŞKAN TÜRKYILMAZ ANTALYA TARIM FUARINDA
  • 25 Ekim 2014, Cumartesi 0:00

BAŞKAN TÜRKYILMAZ ANTALYA TARIM FUARINDA

Marmara belediyeler Birliği’nin 2014 yılı meclis olağan toplantısı nedeniyle Antalya’da bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Antalya mesaisinin son durağı Tarım Fuarı oldu. Konyaaltı, Döşemealtı ve Muratpaşa Belediyelerini ziyaret eden Türkyılmaz, temaslarının ardından arda kalan zamanı da Antalya Tarım Fuarını gezerek değerlendirdi.

BAŞKAN STANDLARI GEZDİ, SON TEKNOLOJİLERİ İNCELEDİ

Tarım fuarındaki stantları tek tek gezen ve yetkililerden bilgi alan Türkyılmaz, tarım sektöründe son çıkan teknolojileri de yerinde görme fırsatı buldu. Fuarda Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Alaattin Gülay ile de görüşme fırsatı bulan Türkyılmaz, Mudanya Meyve Üreticileri Birliği’nin standını da gezdi.

TÜRKYILMAZ:  ATATÜRK’ÜN DEDİĞİ GİBİ KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR

Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan yardımcısı ve Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı,  Fazlı Aydoğan’dan fuara ilişkin bilgi de alan Türkyılmaz, Mudanya’nın bir turizm kenti olmasının yanı sıra aynı zamanda bereketli topraklara sahip olduğunu belirtti. Kalkınmanın köyden başlaması gerektiğini ifade eden Türkyılmaz,  Mudanya’da yetişen tarım ürünlerini bir marka haline getirmek için uğraş verdiklerini söyledi.  Atatürk’ün ‘’Köylü Milletin Efendisidir’’ sözüne vurgu yapan Türkyılmaz,  geçtiğimiz yaz aylarında ‘’Şimdi Mudanya Zamanı’’ sloganıyla ilçenin köylerinde düzenlenen etkinliklerin köylüye moral verdiğini ve cesaret aşıladığını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, bu tür etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da kapsamının genişleyerek devam edeceğini söyledi. Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Alaattin Gülay ve Başkan Yardımcısı Fazlı Aydoğan ise Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı tarım verdiği destekten dolayı kutladı,  Türkyılmaz’ın ziyaretinin kendileri için anlamlı olduğunu söyledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık