solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ.

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ.

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ.
  • 24 Ekim 2014, Cuma 0:00

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ.

Marmara belediyeler Birliği’nin 2014 yılı meclis olağan toplantısının ikincisi Antalya’da yapıldı. Birliğe üye Belediye Başkanlarının katılımıyla Konyaaltı’nda gerçekleşen toplantı için Antalya’da bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  toplantıdan arda kalan zamanlarda adeta mekik diplomasisi yürüttü.

TÜRKYILMAZ’DAN KONYAALTI BELEDİYESİNE ZİYARET

Birlik toplantısının ardından Antalya’da yerel yönetimleri ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ilk durağı Konyaaltı Belediyesi oldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret eden Türkyılmaz,  mevkidaşı ile yerel yönetimlere ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette, günümüz dünyasında şehirlerin yerelden yönetiminin gittikçe önem kazandığına dikkat çeken Türkyılmaz, yönetimde ağırlığın merkezden yerel yönetimlere doğru kaymasının, hem demokrasinin tabana yayılmasını hem de yerel yönetimlerin güçlenmesini sağladığını söyledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek’te Türkyılmaz’ın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki başkan daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

İKİNCİ DURAK DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ OLDU

Konyaaltı Belediyesi’nin ardından temaslarını sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın bir sonraki adresi Antalya Döşemealtı Belediyesi oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından belediye binasının girişinde karşılanan Türkyılmaz, ev sahibi başkan ile yerel yönetimler üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Yerel yönetimlerin etkinliklerinin artığına dikkat çeken Türkyılmaz, bunun uluslararası boyutlara da taşındığına vurgu yaptı. Kentler arasında işbirliğinin en önemli amacının yerel yönetimleri geliştirmek, yerel demokrasiyi güçlendirmek, halkın yönetime katılım hakkını savunmak, barış ve kardeşliği geliştirmek olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, ziyaretlerinin amacının yerel yönetimler arasında bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamak olduğunu belirtti. İki başkan ziyaretin ardından belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık