solyanreklam
sagreklam

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda binden fazla çocuğun tatilinin daha verimli ve eğlenceli geçmesini sağladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda binden fazla çocuğun tatilinin daha verimli ve eğlenceli geçmesini sağladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni’nde öğrencilerle bir araya geldi.

7-14 yaş arası çocukların tatillerini hem eğlenip hem öğrenerek geçirdikleri Yaz Spor Okulları binden fazla öğrenciyi ağırladı. 34 eğitmenin futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, badminton, jimnastik, taekwondo, karate, geleneksel okçuluk ve atletizm olmak üzere 11 branşta eğitim verdiği okullarda öğrencilerin çanta, forma ve ulaşım ihtiyaçları da belediye tarafından karşılandı. Bu kapsamda tatilini İstanbul’da geçiren çocukların spor ahlakı, fiziksel ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni gerçekleşti.

Kapanış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisiyle başlayan program, öğrencilerin voleybol, basketbol, futbol, karate, jimnastik gösterileri ve video sunumuyla devam etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Belediyemiz sayesinde binlerce çocuğumuz sokaklardan kurtularak bilgisayar ve televizyon başında vakit geçirmek yerine böyle güzel spor etkinliklerine katıldı. Bir kez daha Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi.

Programda konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklar bizim yarınlarımız, çocuklarımızı yarınlara hazırlama konusunda birçok şey yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yaz aylarında maddi durumu müsait olmayan çocuklarımıza güzel bir yaz imkânı sunuyoruz ve onların tatil ortamında kendi ilgi alanlarında eğitim almasını sağlıyoruz. 14 yıldan beri çocuklarımıza bu imkânı sunuyoruz” dedi. Kuran ve okçuluk kursu, izci kampları ve daha birçok branşta verilen eğitimlerden, her sene yaklaşık 40 bin çocuğun faydalandığını belirten Başkan Hasan Can, “Çocuklarımız spor eğitimlerinin yanında verilen değerler eğitimleriyle de bilinçleniyor. Yaz spor okullarımızda ülke çapında büyük sporcu olacak olan sporcular yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırarak, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlıyoruz. Bizimle işbirliği yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, çocukların bu okullarda kabiliyetlerini ve yeteneklerini ortaya koyma fırsatı elde ettiğini belirterek, “Tüm çocuklarımızı ve onları yalnız bırakmayan aileleri tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kapanış töreni, Başkan Hasan Can’ın ve protokolün öğrencilere madalyalarını vermeleriyle son buldu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık