Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanlığı, Ümraniye Mesire Alanında Buluştu

Ümraniyelileri ve çevre ilçelerden gelen vatandaşları yeşilin en doğal haliyle buluşturan ve şehrin stresinden uzaklaştıran Mesire Alanı, piknik sezonuna devam ediyor. Bu kapsamda, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) İstanbul 2 Nolu Şube Başkanlığı, Ümraniye Mesire Alanında buluştu.

Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanlığı, Ümraniye Mesire Alanında Buluştu
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Ümraniyelilerin daha ferah, yeşille iç içe yaşayabileceği, keyifle zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturma hedefiyle çalışan Ümraniye Belediyesi, bu yıl da mesire alanında binlerce vatandaşı ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) İstanbul 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından Mesire Alanı’nda bir piknik programı düzenlendi. Düzenlenen piknik organizasyonuna; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Polat Şenel ve yönetimi, Ümraniye Din Görevlileri Dernek Başkanı Ramazan Eraslan, imam hatipliler, müezzinler ve Kur’an kursu hocaları katıldı. Piknik organizasyonu, İmes Sanayi Sitesi İmamı Ebubekir Serenli’nin okuduğu Kur’an Tilaveti ile devam etti.

Piknik organizasyonunda tek tek konuşma yapan Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Polat Şenel, Ümraniye Din Görevlileri Dernek Başkanı Ramazan Eraslan, Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube’ye Bağlı Ümraniye İlçe Başkanı Ünverdi Yalçın ve Diyanet-Sen İstanbul 2 Nolu Şube’ye Bağlı Kadıköy İlçe Başkanı Musa Koç, “Piknik organizasyonunun düzenlenmesinde kendilerine destek veren Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’a teşekkür ettiler.

Piknik programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın selamını ileterek, programın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.