solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Şut ve Gol Çalıştı

Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde, Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah yapılan antrenmanı şut ve gol çal...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Şut ve Gol Çalıştı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 14:34

Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde, Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah yapılan antrenmanı şut ve gol çalışmasıyla geçti. Kaleyi bulan isabetli şutlar teknik heyetin yüzünü güldürürken, yeşil beyazlı temsilcimizde hazırlıklar akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde, Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah gerçekleştirdiği antrenman şut ve gol ağırlıklı çalışmayla geçti. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra uzun bir süre şut çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise futbolcular kanatlardan yapılan ortalarda topa gelişine gol vuruşları yaptı. Antrenman stretching ile sona erdi. Yeşil Beyazlı temsilcimizde Kürşat Aydın ve Cihan Avcu ise takımdan ayrı olarak salonda kuvvet çalışması yaptılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık