solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kuvvet ve Dayanıklılık Çalıştı

7 Ağustos Salı günü Afyon’da 2. etap kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında saat 18.00’da Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediy...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kuvvet ve Dayanıklılık Çalıştı
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 16:34

7 Ağustos Salı günü Afyon’da 2. etap kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında saat 18.00’da Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu sabah yapılan kuvvet ve dayanıklılık antrenmanıyla devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah oldukça ağır geçen çalışmasında yorgun düşen futbolculara antrenman sırasında çikolata dağıtıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Afyon’da günde çift antrenmanla devam ediyor. 2. etap kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında 7 Ağustos Salı günü saat 18.00’de Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimizde hazırlıklar bu sabah yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Oldukça ağır geçen antrenman 1,5 saat sürdü. Günün ikinci çalışmasını bu akşam saat 18.00’de gerçekleştirecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah yapılan antrenmanında Kürşat Aydın takımdan ayrı olarak salonda kuvvet çalışması yaptı. Bu arada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah oldukça ağır geçen çalışmasında yorgun düşen futbolculara antrenman sırasında çikolata dağıtıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık