solyanreklam
sagreklam

GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE ÇEŞİTLİ TÖRENLERLE KUTLANDI

Gaziler Günü, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü ilçemizde çeşitli törenlerle kutlandı. İlk olarak Heykel Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan

GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE ÇEŞİTLİ TÖRENLERLE KUTLANDI
  • 25 Eylül 2018, Salı 0:00
Gaziler Günü, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü ilçemizde çeşitli törenlerle kutlandı. İlk olarak Heykel Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yenişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hikmet ÖZTÜRK, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra protokol üyeleri eşliğinde Orhaniye Mahallesine geçilerek burada Müstecip Onbaşının mezarı ziyaret edildi.

Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyemiz tarafından ortaklaşa, Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde 19 Eylül 2018 Çarşamba akşamı da bir program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri bir konser verdi. Yenişehir Belediyesi Kılıç Kalkan Ekibinin gösterisinin ardından Düziçili Şair İbrahim ÖZDEMİR’in şiir dinletisiyle program sona erdi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen törenlere, İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, İlçe Garnizon Komutanı Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Ümit GÜNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, Yenişehir Gaziler Derneği Başkanı Hikmet ÖZTÜRK ve Gaziler, ilçe protokolü, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık