BAŞKANIMIZ 2018-2019 İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 20 Eylül 2018 Perşembe günü, İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen kutlama programına katıldı. 2018-2019 Eğitim

BAŞKANIMIZ 2018-2019 İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
  • 25 Eylül 2018, Salı 0:00

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa İlkokulunun ev sahipliğinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, İlçe Garnizon Komutanımız Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, öğrenciler tarafından şiirler okunduğu programda, TOKİ Ortaokulu Halk Oyunları ekibi de bir gösteri yaptı.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK “ İstikbalimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, milli değerlere bağlı, çalışkan bireyler yetiştirmek için fedakârca çalışan eğitim camiamıza ve evlatlarımızın sahip oldukları ilk öğretmenleri velilerimize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun” dedi.