solyanreklam
sagreklam

YILDIRIM'DA ÇÖP EV TEMİZLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden yaklaşık 2 kamyon çöp çıkarttı.

YILDIRIM'DA ÇÖP EV TEMİZLİĞİ
  • 16 Ekim 2018, Salı 0:00

Vatandaşların ihbarı üzerine Maltepe Mahallesi’nde bulunan evden çıkan tonlarca çöp, Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Şikayet üzerine gerçekleştirilen yasal işlemler neticesinde evini çöplerle doldurduğu tespit edilen A.A.’nın evine giden ekipler, Bursa 2’nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararla yapılan arama neticesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler kullanılabilir hale gene daireyi mikroplara ve haşerelere karşı ilaçladı. Çöp boşaltma ve temizlik çalışmaları ile yaşanan olumsuz durumun sona ermesi nedeniyle mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı teşekkür etti.

SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR

Vatandaşların evlerinde biriktirdikleri ihtiyaç fazlası atıkların insan sağlığına zarar verebileceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Evlerde biriktirilen çöp ve atıkların insan sağlığını olumsuz etkilememesi adına temizlik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde ihtiyaç fazlası bulundurduğu atıklar, doğal olarak sağlığa zarar verecek ortamları oluşturmaktadır. Bu atıklar hem kendilerine hem de o mahallede yaşayan diğer vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyor. Komşuların ağır koku nedeniyle şikâyette bulunması üzerine mahkeme kararı ile bölgeye giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sahibi tarafından çöp ev haline gelen ve tonlarca atık çıkarılan evi temizledi. Temizlik konusunda hassasiyet gösterirken çöp ev gibi manzaralarla karşılaşıldığında gereken işlemleri ekiplerimizce yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin bu gibi durumlar karşısında duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık