solyanreklam
sagreklam

Zabıta Ekiplerinden Hijyen Operasyonu

Zabıta Ekiplerinden Hijyen Operasyonu

Zabıta Ekiplerinden Hijyen Operasyonu
  • 02 Mart 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl ve Salk leri Dairesi Bakanl tarafndan oluturulan denetim komisyonu, Mersin genelinde i yerlerine yönelik yürüttüü hijyen denetimlerine aralksz devam ediyor.

Büyükehir Belediyesi, vatandalarn saln korumak, memnuniyetini arttrmak ve gönül rahatl ile gda tüketimlerini salamak amacyla Mersin genelinde faaliyet gösteren ve Büyükehir Belediyesi tarafndan ruhsatlandrlan i yerlerine yönelik hijyen denetimi gerçekletirdi.

Zabta Ekipleri ve Gda Hizmetleri ube Müdürlüü ekipleri tarafndan, yaplan denetimlerde ruhsat kontrolü, sata sunulan gdalarn uygunluu, gda sat ve üretim yaplan yerlerinin temizlii, Yeri Hijyen Eitim Belgesi olup olmad ve çalan personelin kyafetlerine ve temizliine bakld.

Mersinli vatandalarn sal için kontrol ve denetimlere büyük önem veren Büyükehir Belediyesi, 2017 ylnda bin 312 iyerinde hijyen denetimi gerçekletirirken, eksik belirlenen i yerleri için gerekli yasal ilemleri balatt.

Denetimlerin aralksz olarak süreceini ifade eden ekipler, insan saln ilgilendiren konularda taviz vermeyeceklerini ve vatandan daha salkl ve hijyenik artlarda üretilen gdalar tüketmesi için çalmalara titizlikle devam edeceklerini belirtti.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık