solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Toplandı

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Toplandı

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Toplandı
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediye Meclisi 2018 yl ubat ay toplants birinci birleimi Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz bakanlnda gerçekletirdi.

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen toplantda, idare tekliflerine ait 37, komisyon raporlarna ait 8 ve 4 gündem d olmak üzere toplamda 49 madde görüüldü.

 Mezitli lçesi Deniz Mahallesi’nde planda spor ve park yeri olarak iaretlenmi ve toplam 76 dönümlük alana yaplmas planlanan, ancak yapm iptal edilen otel hakknda konuan Bakan Kocamaz, yeni kabul edilen 1/5000’lik Nazm mar Plan’nda bahse konu bölgelerin yeil alan ve spor tesisi olarak belirlendiini ve imar plannda gerekli tavrn ortaya koyulduunu belirtti.

Toplantda ayrca Mersin Merkez ilçeler için 31 adet, Silifke ilçesi için 6 adet, Erdemli lçesi için 5 adet, Anamur lçesi için 4 adet, Bozyaz ilçesi için 2 adet, Gülnar ilçesi için 1 adet ve Mut ilçesi için 1 adet olmak üzere, yaplacak olan toplam 50 Adet tek tip taksi dura ihtiyacnn yapm giderlerinin Ulam Dairesi Bakanl bütçesinden karlanarak, her türlü i ve ilemlerin yaplabilmesi için Ulam Dairesi Bakanlna yetki verilmesi teklifi oy birlii ile kabul edilerek, ilgili komisyonlara gönderildi.

Mersin Büyükehir Belediye Meclisi ubat ay birinci birleimi, alnan kararlarn Mersin ve tüm ilçelerine hayrl olmas temennileriyle sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık