solyanreklam
sagreklam

ZEYTİNDALI PROJESİ KAPSAMINDA EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN VATANDAŞ, SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ!

ZEYTİNDALI PROJESİ KAPSAMINDA EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN VATANDAŞ, SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ!

ZEYTİNDALI PROJESİ KAPSAMINDA EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN VATANDAŞ, SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ!
  • 28 Mayıs 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın önemli projelerinden biri olan ve yardıma muhtaç Mudanyalı hemşerilerin tüm ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan Zeytindalı Projesi’ne övgüler yağıyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu bacakları kırılan ve evinde yatakta tedavi gören Siteler Mahalle sakinlerinden Rasim Bozkurt adlı vatandaş, Zeytindalı Projesi kapsamında Mudanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, her gün düzenli olarak sağlık hizmeti, evde bakım hizmeti ve diğer hizmetlerin verildiğini sosyal medya aracılığı ile duyurarak Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti. Siteler Mahallesi’nde oturan ve geçirdiği trafik kazası sonucu bacakları kırılan Rasim Bozkurt, sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ”BURSA MUDANYA BELEDİYESİNDEN MÜTHİŞ BİR SAĞLIK HİZMETİ Bursa/Mudan Belediyesi İlçenin Mahalle ve Kòylerinde Ambulansla ev-ev dolaşarak Evlerde Yatalak Hastalara evde traş dahil her türlü Sağlık Hizmeti vermektedirler.Siteler Mah.Yatalak Hasta olan Ben Rasim Bozkurt"Hergùn evime Gelen Sağlìkcì Erdinç Soylu ve Hülya Hemşire tarafından bu hizmetten yararlanmaktayım.Belediye Başkanı Sn:Hayri Türkyılmaz'a,Sosyal Hizmetlere,Serpil Hanıma Mudanya Kent Konseyi ne Siteler Mah.Muhtarı Şakir Çelebioğluna teşekkür ediyorum.” “ZEYTİNDALI PROJEMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU” Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı her anlamda marka kent yapmak amacıyla çalıştıklarını vurgulayarak, “Seçim döneminde söz verdiğim projelerden biri olan Zeytindalı Projemizi hayata geçirdik. Bu proje ile ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşerilerimizin, evde bakım hizmeti, sağlık hizmeti, yemek hizmeti, halılarının yıkanması, camlarının silinmesine kadar gerekli duyulan her hizmetini karşılıyoruz. Mudanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Mudanya’yı karış karış gezerek, ihtiyaç sahiplerini tespit ediyor ve Mudanyalı hemşerilerimizin yalnız olmadığını gösteriyor. Siteler Mahalle sakinlerinden Rasim Bozkurt adlı vatandaşımızın, verdiğimiz hizmetten memnun kalarak, sosyal medyadan bizlere teşekkür etmesi, yaptığımız hizmetin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü Mudanyalı hemşerilerimizin Mudanya Belediyesi var” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık