MAVİ YILDIZ SPOR KULÜBÜ, ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A HEDİYE ETTİ

• 27 Mayıs 2015, Çarşamba 0:00

Bursa Mavi Yıldız Spor Kulübü Başkanı Mesut Şahin, Genel Koordinatör Ahmet Kılıç, Antrenör Hakan Sarıgül ve kulüp sporcuları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Modern Pentatlon Federasyon Biatlon Yarışlarında (Koşu ve Yüzme) hem erkek, hem de bayan kategorilerinde kazandıkları Türkiye 3.lük kupasını, Başkan Hayri Türkyılmaz’a hediye ettiler. Bursa Mavi Yıldız Spor Kulübü Başkanı Mesut Şahin, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın, gerek ulaşım, gerek araç ve gereç konusunda kulüplerine büyük katkıları olduğunu belirterek, “Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ın bize verdiği desteği asla unutamayız. Spora ve sporcuya verdiği değeri, kulüplere verdiği desteklerle de ortaya koyan Başkanımıza, aldığımız Türkiye 3.’lük kupasını hediye ederek teşekkür etmek istedik” dedi. Ziyaretten ve elde edilen başarıdan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Spora ve sporcuya destek vererek, hem gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamış oluyoruz, hem de spor yapan bireylerin eğitim hayatlarında başarılarının daha da artmasına katkıda bulunmuş oluyoruz. Belediye olarak, spor kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde her zaman destek vermeye hazırız. Çünkü Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızı, spor, kültür, tarihi değerler, çevrecilik, turizm ve her alanda marka kent yapmak amacıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.