ZEYTİNDALI EKİBİNDEN, ÇEPNİ MAHALLESİ’NDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ!

• 13 Ağustos 2015, Perşembe 0:00

Dünya barış şehri olan Mudanya Belediyesi, hizmet ve projeleriyle her yerde. Daha yaşanabilir bir Mudanya yaratmak amacıyla, Türkiye ve dünyaya örnek olan projeleri hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Zeytindalı Projesi ile, övgü almaya devam ediyor. Başkan Türkyılmaz, kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimize yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu güne kadar binlerce Mudanyalı hemşehrimizin yardımına koşan Zeytindalı Proje ekibi, bu kez de Çepni Mahallesi’ndeki Cami ve Cami Derneği, Kuran Kursu, yeni ve eski muhtarlık büroları, umumi tuvaletler, köy kahvesini temizleyerek, cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkadı. Zeytindalı Proje ekibinin Mudanya’nın merkezinden, en uzak mahallesine kadar her alanda hizmet verdiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Seçim döneminde bir söz verdim ve dedim ki; Camilerimiz ve okullarımız kimseye muhtaç olmayacak, kimsenin kapısına gitmeyecek ve imkanlar doğrultusunda ihtiyaç duyulan hizmetleri biz vereceğiz. Şimdi bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ekiplerimizin programı çerçevesinde Mudanya’daki camilerimizin temizliği, halılarının yıkanması, camlarının silinmesine kadar tüm hizmeti veriyoruz. Okullarımıza da, yardımcı personel hizmeti sağlıyoruz. Mudanyalı hemşehrilerimin gerek ibadethaneleri, gerekse eğitim aldıkları okulları pırıl pırıl olmalı. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, Zeytindalı Proje ekibinin Çepni Mahallesi’nde cami, Cami ve Cami Derneği, Kuran Kursu, yeni ve eski muhtarlık büroları, umumi tuvaletler, köy kahvesini temizleyerek, cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkanması çalışmasını büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğini, bu çalışmanın program kapsamında diğer mahallelerde de devam ettiğini vurguladı.