MUDANYA’YA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇÖP KAMYONU

• 14 Ağustos 2015, Cuma 0:00

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Büyükorhan ve Gürsu belediyelerine toplam 10 adet çöp kamyonu hibe etti. Mudanya Belediyesi’ne de 2 adet çöp kamyonunun hibe edildiği teslim törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen, Büyükşehir ve Mudanya CHP Meclis Üyesi Akin Poroy ve belediye bürokratları katıldı. Arabayatağı Yerleşkesi’nde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 aracın Mustafakemalpaşa, 3 aracın Karacabey, 2 aracın Mudanya, 1’er aracın da Gürsu ve Büyükorhan’a verildiğini, toplam 1 milyon 300 bin TL’ye mal olan araçların sürücülerine eğitim verildikten sonra faaliyete başlayacağını ifade etti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, hibe çöp kamyonu alınması için Mudanya Belediye Meclisi’nde önerge veren Mudanya Belediye Meclis üyelerine de özellikle teşekkür ettiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a 2 adet çöp kamyonunun anahtarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından teslim edildi.