ZABITADAN HURDACILARA DENETİM

• 10 Eylül 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine çöp konteynerlerinden hurda toplayanlarla ilgili, denetimleri sıklaştırdı. Resmi gazetede 17.06.2011 tarih ve 27967 sayılı kararla yayınlanarak yürürlüğe giren, bazı tehlikesiz atıkların geri kazanımı tebliği ile tehlikesiz atıkların yönetimi kapsamında ve vatandaşların şikayeti üzerine uygulama yapan Zabıta ekipleri, gerekli uyarıları yaparak, cezai işlem uyguladı. Zabıta Müdürü Aykut Şener, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde denetimleri büyük bir titizlikle sürdürdüğünü belirterek, “Mudanyalı hemşehrilerimizin daha temiz ve daha yaşanabilir bir ilçede yaşaması amacıyla, Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, gece gündüz demeden mesai harcıyor. Denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.