MUDANYAMIZ BAYRAKLARLA DONATILACAK!

• 08 Eylül 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından hazırlanan binlerce Türk Bayrağı, bugün Mudanyalı hemşehrilerimize dağıtılmaya başlandı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın her penceresini, her balkonunu ve her yerini al bayraklarla donatacaklarını vurgulayarak, “Belediye Başkanı olarak tüm hemşehrilerim adına diyorum ki; Devletin tekliğini, ulusun tümlüğünü, yurdun bölünmez bütünlüğünü bozmaya, kimsenin gücü yetmeyecektir. Bütün Mudanyalı hemşehrilerim bilsinler ki; Bu uğurda canımı seve seve veririm. Tüm Mudanyalı hemşehrilerime diyorum ki; Haramiler, hırsızlar, işbirlikçiler ve hainler, ne kadar provokasyon yaparsa yapsın, amaçlarına uluşamayacaklardır. Ve tüm Mudanyalı hemşehrilerimizi, provokasyona gelmemeleri konusunda uyarmayı da bir görev biliyorum” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, “Dağıttığımız bayraklarla, vatan sevgimizi belirtirken, acımızın ne kadar büyük olduğunu belirtmek isterim. Bu vatan nasıl kazanılmışsa, her karışında nasıl şehitlerimizin kanı varsa, herkes bilsin ki, Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Bu günlerde yaşadığımız bu acı olaylara sebep olanlar, tarihin en kara sayfalarında yerlerini alacaklardır. Aydınlığa az kaldı. Tüm Mudanyalı hemşehrilerime sevgilerimi sunuyorum” dedi.