ZEYTİNDALI EKİBİ, MUDANYA’NIN 36 MAHALLESİNİ TERTEMİZ YAPTI!

• 10 Eylül 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın önem verdiği projelerden biri olan Zeytindalı Proje ekibi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 36 mahalledeki cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, gasilhane, mahalle meydanlarının tazyikli suyla yıkanması, mahalle kahvehaneleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil her yeri köşe bucak temizledi.

“Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” diyerek, Türkiye’de bir benzeri daha olmayan “Zeytindalı Projesi”ni hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Zeytindalı Projesi” ile yaklaşık  6 ay gibi kısa bir sürede, Mudanya'da ihtiyaç sahibi binlerce Mudanyalı hemşehrimize ulaşıldığını vurguladı. Gerçekleştirdiği çok sayıda projeyle Türkiye ve dünyaya örnek olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği önemli projelerden biri olan ve yaklaşık 6 ay önce hayata geçirdiği “Zeytindalı Projesi” ile, binlerce kişiye ulaşmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İhtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimizin yanı sıra, Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar hizmet götürüldüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Zeytindalı ekibimiz, yaklaşık 6 ayda, Mudanyamızın en uzak mahallelerinden başlayarak, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelerimiz dahil toplam 36 mahallemizin tüm genel temizliğini büyük bir titizlikle gerçekleştirdi. Zeytindalı ekibimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, cenaze işlemlerinin yapıldığı yerler, mahalle kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, mahalle meydanlarının tazyikli suyla yıkanması, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil mahalleri bucak bucak gezen Zeytindalı ekibimiz, buradaki tüm temizlik ve düzenlemeleri büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştirdi” diye konuştu.