solyanreklam
sagreklam

ZABITADAN AĞIR TONAJLI ARAÇLARA DENETİM

ZABITADAN AĞIR TONAJLI ARAÇLARA DENETİM

ZABITADAN AĞIR TONAJLI ARAÇLARA DENETİM
  • 01 Temmuz 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece geç saatlere kadar ve hafta sonu çalışarak gürültü ve çevre kirliliğine neden olan beton mikserlerine denetim gerçekleştirdi.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler işgal, seyyar ve işyeri ruhsat denetimlerinin yanı sıra geç saatlere kadar ve hafta sonu çalışarak gürültü yapan beton mikserlerine denetimler gerçekleştirerek cezai işlem uyguluyor. Mudanya Belediye Meclisi’nin mücavir alan dahilinde inşaatlarda belirlediği çalışma gün ve saatleri hakkında almış olduğu karara istinaden Zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince gürültü yaparak kurallara uymayan beton mikserleri ve kamyonlara cezai işlem uygulayan zabıta ekipleri, sürücü ve inşaat yetkililerine de idari yaptırım tutanağı düzenliyor.
TÜRKYILMAZ’DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI
Mudanya Belediye meclisince belirlenen gün ve saatler dışında çalışan beton mikserleri ve ağır tonajlı araçlar hakkında bir çok şikayet aldıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, söz konusu araçların tespit edilerek cezai işlem uygulandığını belirtti. Gürültü ve çevre kirliliğinin yanı sıra ağır tonajlı araçların asfaltların bozulmasına da yol açtığına dikkat çeken Türkyılmaz, bu konuda inşaat firmaları ve sürücülerden daha duyarlı davranmalarını istedi.                                                       

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık