TÜRKYILMAZ, “KAMPLUMBAĞA HIZIYLA BU İŞ BİTMEZ”

• 02 Temmuz 2016, Cumartesi 0:00
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı yılan hikayesine dönen ve Haziran ayı içerisinde çalışmaları başlayan Mudanya Sahil Projesi’nin bu yaz sonuna kadar bitirilemeyeceğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların kaplumbağa hızıyla sürdüğünü söyledi. Kamunun ve sahil esnafının mağduriyetinin nasıl giderileceğinin hala muamma olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Mudanya halkı gibi bizlerde bu çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Bu yaz sezonu sonuna kadar bitmeyecek gibi görünen çalışmalar sonucunda özellikle sahilde ki esnafımız yine mağdur durumda olacaktır” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bu yaz sonuna kadar projenin tamamlanacağı yönünde söylemlerini hatırlatan Türkyılmaz, “Asılan tabelalarda işin ne süresi ve ne de maliyeti yer alıyor. Bu çalışmaların bir an önce bitirilmesi açısından gerçekleşen çalışmalara Mudanya Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum” dedi. Mudanya’ya ve Mudanyalılara ceza haline dönüşen bu projenin bir an önce bitirilmesi için iki vardiya şeklinde gece gündüz çalışılması gerektiğini de savunan Türkyılmaz, çalışmaların sürekli takipçisi olacaklarını ve üzerlerine düzen görevi yapmaya hazır olduklarını yineledi.