solyanreklam
sagreklam

Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü

Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü

Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü
  • 02 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00

Karaduvar Mahallesi’nin uzun yllar boyunca çözüm bekleyen alt yap ve yol problemi Büyükehir Belediyesi tarafndan çözüldü.

Yerel yönetimler tarafndan uzun yllar ihmal edilen, alt yap ve yol çalmasnn çözüme kavuturulmas için yllarca bekleyen Karaduvar Mahallesi sakinleri beklenen hizmete sonunda kavutu. Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl’na bal ekipler tarafndan bir aydr sürdürülen çalmalar kapsamnda Karaduvar Mahallesi’nde alt yap çalmalar tamamlanarak,  tahribat oluan yollar asfaltla kapland.

Büyükehir Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alannda bulunan ve bir süre önce alt yap çalmalar tamamlanan eski ve kullansz yollar asfaltlanarak modern ve konforlu hale getirildi.

Yer yer tahribat oluan yollar Yol Yapm, Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl ekipleri tarafndan scak asfaltla kapland ve bu çalmalar kapsamnda; 6 bin 162,61 ton finierli yama çalmas gerçekletirilirken, toplamda 2 bin 300 metrelik bir alanda asfaltlama çalmalar tamamland.

ki haftadr devam eden çalmalar kapsamnda 1000 metrelik bir alanda daha asfaltlamas yaplacak ve Karaduvar sakinleri konforlu ve güvenli ulama kavuacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık