solyanreklam
sagreklam

YAZARLAR OKURLARIYLA ESENLER'DE BULUŞUYOR

Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen “Kitap Aşkına Esenler Yaz Kitap Günleri” kapsamında her hafta birbirinden değerli yazarlar, okurlarıyla buluşup söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını imzalıyorlar....

YAZARLAR OKURLARIYLA ESENLER'DE BULUŞUYOR
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 11:28


Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen “Kitap Aşkına Esenler Yaz Kitap Günleri” kapsamında her hafta birbirinden değerli yazarlar, okurlarıyla buluşup söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını imzalıyorlar.

 

Esenler Belediyesi'nin Eğitimevi ve  Ensar Vakfı ile birlikte ortaklaşa düzenlediği Kitap Günleri kapsamında, sevilen yazarlar okurlarıyla bir araya geliyor. Yazarlar, Dörtyol Meydanı'ndaki fuar alanında söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını okurları için imzalıyor.


FUARIN KONUMU KİTABA İLGİYİ ARTTIRIYOR

 

Program kapsamında okurlarıyla buluşan mizah öykü yazarı Mine Sota, Dörtyol Meydanı'ndaki etkinlik alanının konumu itibariyle kitapseverler için avantaj olduğunu söyleyerek, "Alışveriş yapmaya gelen herkes burada kitapları görerek incelemek isteyebiliyor ve bu da insanların kitaplara dokunmasını kolaylaştırıyor. İnşallah bu fuar kitaba ilgiyi daha da arttıracak" dedi.


DÜNYANIN EN CESUR YAZARIYIM ÇÜNKÜ...

 

Okurlarıyla buluşan yazar Serkan Şengül ise, kendisini neden "dünyanın en cesur yazarı" olarak adlandırdığını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Bu ülkede bir şeyleri yazmak, konuşmak kolay değil, kitaplarınız engellenebiliyor, seminerleriniz yasaklanabiliyor. Bir şekilde engellenebiliyorsunuz ama siz bir yazarsanız, toplumun önde gelen isimlerinden biriyseniz ve insanlar sizin fikirlerinizle beraber kendilerine bir şey katıyorsa, sizinle birlikte oluyorsa, kesinlikle sizin korkusuz ve cesur olmanız gerekiyor. Kalemimin cesur olması gerekiyordu, ucunun nereye gideceğine bakmamam gerekiyordu, hak olana ve doğru olana bakmam gerekiyordu. Bu bağlamda dedim ki, ortaya bir iddia atarsam bunu doldurmak adına mutlaka çalışmaya başlarım ve çalışmaya başladım."



ÇOCUKLARLA KİTAP SOHBETİ

 

Çocuk edebiyatı yazarlarından Ayşe Hale Ortadeveci ve  Nehir Aydın Gökduman da, eserleri ve edebi hayatları üzerine okurlarıyla sohbet edip çocuk okuyucularına imzalı kitaplarından hediye ettiler.

 

Yazı alanında başarılı işleri ile ön plana çıkan önemli yazarların okuyucuları ile bir araya geldiği buluşmalar, farklı alanlarda dikkat çekmeyi başaran güçlü kalemleri İstanbullularla bir araya getirmeye devam edecek. Etkinliğe katılamayan kitapseverler, yazarlarla yapılan söyleşileri "radyoesenler.com" üzerinden canlı olarak dinleyebiliyorlar.


Bu hafta sonu Dörtyol Meydanı'ndaki fuar alanında imza günü gerçekleştirecek yazarlar şöyle;

 

Abdurrahman Dilipak      20 Temmuz Cuma  18.00

Ahmet Şimşirgil                  22 Temmuz Pazar  18.00

Asım Gültekin                     21 Temmuz Cumartesi  18.00

Talha Uğurluel                    21 Temmuz Cumartesi  18.00

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık