solyanreklam
sagreklam

Ümraniye Belediyesi Çifte Bayram Yaşattı

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Nikâh Sarayında gerçekleşen yardım dağıtım programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş da katıldı.

Ümraniye Belediyesi Çifte Bayram Yaşattı
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Nikâh Sarayında gerçekleşen yardım dağıtım programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş da katıldı.

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen yardım dağıtım programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş da katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesi vatandaşlarımızı mutlu etmek istedik. Şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun. Rabbim bizleri daha nice bayramlara kavuştursun” diyerek konuşmasını bitirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık