Başkan Hasan Can Galibiyet Sonrası Ümraniyesporlu Futbolcularla Bir Araya Geldi

Ümraniye Şehir Stadyumunda oynanan ve Ümraniyesporun 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Adanaspor maçını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da tribünde izledi. Başkan Hasan Can galibiyet sonrası futbolcularla bir araya gelerek, futbolcuları tebrik etti.

Başkan Hasan Can Galibiyet Sonrası Ümraniyesporlu Futbolcularla Bir Araya Geldi
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Ümraniyespor, TFF 1 Lig’de karşılaştığı Adanaspor’u Ümraniye Şehir Stadyumu’nda ağırlayarak Recep Aydın ve Leandrinho’nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Maçı; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Spor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmanın ardından Başkan Hasan Can, Ümraniyespor Yönetimi ve futbolcularıyla bir araya gelerek 2-1 galibayetten dolayı kendilerini tebrik etti. Yönetim ve futbolcuların gelecek Kurban Bayramlarını da kutlayan Başkan Hasan Can, kendilerine bayram çikolatası ikram etti.