solyanreklam
sagreklam

Ülkü Çiçekleri’nden Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Ülkü Çiçekleri’nden Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Ülkü Çiçekleri’nden Başkan Kocamaz’a Ziyaret
  • 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Tarsus Ülkü Ocaklar’na bal Ülkü Çiçekleri Yaz Eitim Kamp örencileri Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a ziyarette bulundu.

Tarsus Ülkü Ocaklar’na bal Okçuluk, Yüzme, Ebru Sanat, ngilizce, Almanca, Satranç, Halk Oyunlar, Model Uçak, lmihal ve Türk tarihi derslerinin verildii Ülkü Çiçekleri Yaz Eitim Kamp örencileri manevi desteklerinden dolay Bakan Kocamaz’a ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasnda Bakan Kocamaz miniklerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Ülkü Çiçekleri Yaz Eitim Kamp’nn yllar önce Tarsus’ta balatlm olmasndan mutluluk duyduunu ifade eden Bakan Kocamaz, gelecei teminat gençlerin yaz kamplarn iyi deerlendirmesi gerektiini ifade etti.

Konumasnda miniklere öüt veren Bakan Kocamaz “Gençler, çocuklar bizim geleceimiz. Hepimiz bu çalar yaadk ve u anda da bu çalar aryoruz. Onun için gençlerin bu çalar iyi deerlendirmesi gerekiyor. Okuyarak, aratrarak, bilgi ve birikimleriniz artrarak kendilerini donanml bir ekilde gelecee hazrlamas gerekiyor. Bu tür etkinliklerle aslnda gençlere güzel imkânlar da sunuluyor. Gençler özgüvenle yetiiyor. Kendilerini ifade etme konusunda geçmite bizim yaadmz skntlar yaamyor. Özelikle de Ülkü Ocaklarmzda gençler önce dünyaya gelmenin anlamn sonrada Türk milletinin bir ferdi olmann kendilerine yükledii sorumluluu anlayarak kendilerini gelecee hazrlamalar gerekiyor. Bu konuda verdiiniz emekler, gösterdiiniz gayretler için teekkür ediyorum” dedi.

“Türkiye ve Türk Dünyas sizden çok eyler bekliyor”

Gençlere ülkesinin deerlerine sahip çkarak, Türk olmann sorumluluuyla hareket etmeleri gerektiini ve Türkiye’nin deil tüm Türk Dünyasnn umudu olduklarn sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Gençlere tadklar sorumluluklarn sradan bir sorumluluk olmad bilinci ile hareket etmelerini özellikle öneriyorum. Tabi bugün çocuksunuz ama yarnn büyüüsünüz. Yarnlarda bu ülkeyi, bu kentleri sizler yöneteceksiniz. Bu devletin etkin bürokratlar sizler olacaksnz ama dediim gibi bugünden tezi yok kendinizi iyi yetitirmek, dünyadan haberdar olmak mecburiyetindesiniz. Türk milletinin tarih boyunca dâhili ve harici dümanlar hep olmutur bundan sonra da olacaktr. Onun için geçmite yaanan hadiseleri iyi okuyup, iyi örenip ayn hatalara dümemeniz gerekir. Aziz Atatürk’ün gösterdii o çada, aydnlk yolda emin admlarla yürümeniz gerekir. Türkiye ve Türk Dünyas sizden çok eyler bekliyor. Onun içinde sizleri bir kez daha milli duygular özümseyerek, inanç deerlerine bal kalarak, Türk milletinin bir ferdi olmaktan gurur duyarak, gelecee emin admlarla yürümeniz gerekir. Buraya kadar geldiniz için hepinize ayr ayr teekkür ediyorum” eklinde konutu.

Ziyaret sonras Bakan Kocamaz minik örencilerin eitimine destek olmak amacyla içerisinde krtasiye malzemelerinin bulunduu çanta hediye etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık