solyanreklam
sagreklam

Mersin’in Dördüncü Katlı Kavşağı Yolda

Mersin’in Dördüncü Katlı Kavşağı Yolda

Mersin’in Dördüncü Katlı Kavşağı Yolda
  • 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, 4. Katl Kavak Projesi için kollar svad. Kuvayi Milliye ve KPA Kava için Mersinlilere söz veren Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz sözünü tutuyor ve 4. Katl Kava Toroslar lçesi Ant Kava’na yapyor.

 

Kentsel deiimin ve dönüümün mimar Mersin Büyükehir Belediyesi, kent trafiini rahatlatma ve Mersinlileri trafiin karmaasndan kurtarmak adna dördüncü katl kavak projesini hayata geçirmeye hazrlanyor. Mersin Ulam Ana Plan dorultusunda hayata geçecek olan Toroslar Ant Katl Kavak Projesi H. Okan Merzeci -Kuvayi Milliye Caddesi kesiiminde yaplacak.

 

Trafii Rahatlatacak Dev Projeler Devam Ediyor

 

Mersin’in en önemli sorunlarndan birinin trafik olduunu her frsatta dile getiren ve bu soruna kalc çözümler üreten Bakan Kocamaz, sözünü verdii 4. Katl Kavak projesi için kollar svad.

Ulam projeleri ile Mersinlilerden tam not alan Büyükehir Belediyesi, trafik younluuna çözüm amaçl hayata geçirecei Ant Katl Kavak Projesi’ni Mersinlilerin hizmetine sunabilmek için tüm ekipleri ile gece gündüz demeden çalmalarna devam edecek.

 

Saatte 5 bin 376 araç geçecek

 

Saatte 5 bin 376 aracn geçecei kavakta, dou–bat istikametinde batt-çkt transit geçit, kuzey-güney istikametinde ise sinyalize geçi yaplacak. Ulam Master Planna göre yaplan bu projenin dal ve çk uzunluu ise 450 metre, toplam proje uzunluu ise 800 metre olarak belirlendi. Planlanan hemzemin sinyalize kavak ile H. Okan Merzeci Bulvar, Kuvayi Milliye Caddesi ve Mezarlk Caddesi arasndaki  balant salanarak trafik büyük oranda rahatlatlacak.

 

H. Okan Merzeci Bulvar’nn dönel kavak bölgesine balantsn salayan kavak kollar tasarlanm olup saa dönü yapacak araçlara k durumuna göre öncelik verilmesi amaçlanmtr. Planlanan hemzemin kavak bölgesinde dönel kavaa gelmeden her iki yönde planlanan geri dönü kollar sayesinde,  geri dönü yapacak araçlarn k beklememesi böylece kavak göbeinde trafik younluunun azaltlmas amaçlanmtr.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık