solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “MUDANYA VE MUDANYALILARA SAYGILI OLSUNLAR”

TÜRKYILMAZ, “MUDANYA VE MUDANYALILARA SAYGILI OLSUNLAR”

TÜRKYILMAZ, “MUDANYA VE MUDANYALILARA SAYGILI OLSUNLAR”
  • 02 Mart 2016, Çarşamba 0:00

Maliye Bakanlığı’nın Tekel Parkı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alanın Mudanya Belediyesi’ne tahsisli olduğunu bildirmesiyle, sökülen tabelaları yeniden yerine diken Türkyılmaz, devlet büyüklerinin artık Mudanya ve Mudanyalılara saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Mudanya İskele Meydanı Tekel Parkı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alanın 1.772,64 m2’lik kısmında proje çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Maliye Bakanlığı tarafından tahsisin bildirilmesinin ardından, proje tabelalarını yeniden yerine dikildi.
Tabela dikimi sırasında açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşanan süreci anlattı. “Yargı yolu ile her şeyi kazandığımız halde, devlet geleneklerine yakışmayan bir şekilde projemize ait reklam tabelalarımız mesai saati sonrası haksız yere parçalanarak yerlerinden sökülmüştü. Bizim açtığımız dava sonucunun Maliye Bakanlığı tarafından onaylaması ile alanın 1.772,64 m2’lik kısmı Mudanya belediyesine aittir. Bu tescil edilmiştir” dedi.
“YASALARIN DIŞINA ÇIKMADIK, ÇIKMAYACAĞIZ”
Davanın sürdüğünü ve temyiz sürecinin yaşandığını da belirten Türkyılmaz, “Bu süreci bekleyip göreceğiz. Bu alan yasal olarak Mudanya’ya ve Mudanya Belediyesi’ne aittir. Bizde bu alan ile ilgili projemizin inşaatına en kısa sürede başlayarak bu eseri Mudanya’ya kazandırmak istiyoruz” dedi. Kararın kendileri açısından mutluluk verici bir olay olduğunu dile getiren Türkyılmaz, ”Biz bugüne kadar yasaların dışına çıkmadan hareket ettik. Söz verdiğimiz gibi Mudanya ve Mudanyalıların hakkını korumak adına ne gerekiyorsa onu yaptık. Bugüne kadar bunun dışına asla çıkmadık, bundan sonrada çıkmayacağız” ifadelerini kullandı.
“MUDANYALILARA SAYGILI OLSUNLAR”
“Bundan sonra ki süreçlerde devleti yönetenlerin, devlet malına, seçilmişlere, kendilerine ve Mudanyalılara daha saygılı olurlar diye düşünüyorum” diyen Türkyılmaz, Mudanya’nın ve Mudanyalıların haklarını korumaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  Gerçekleşecek olan “Kültür Sanat Merkezi” projesinde otopark, tiyatro ve sergi salonları, nikah salonu, belediye başkanlık makamı birimi gibi birimler yer alacak.    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık