solyanreklam
sagreklam

LİTVANYA’DA MUDANYA RÜZGARI!

LİTVANYA’DA MUDANYA RÜZGARI!

LİTVANYA’DA MUDANYA RÜZGARI!
  • 02 Mart 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci, Litvanya’da Mudanya’yı anlattı. Sosyal Belediyecilik konusunda sunum yapan Şenşekerci, Litvanya’da Mudanya esintisi yarattı.

Klaipeda Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal ve Ekonomik Coğrafya Anabilimdalı'nın davetlisi olarak Litvanya'da ki programa katılan Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci, Erasmus Programı ziyareti kapsamında sosyal belediyecilik alanında sunum gerçekleştirdi. İlgili anabilim dalının personel ve öğrencilerine "Sosyal Belediyeciliğin önemi ve Türkiye'de Sosyal Belediyecilik" konulu bir sunum yapan Şenşekerci, Mudanya’nın ve Mudanya Belediyesi’nin de tanıtımını gerçekleştirdi. Ev sahibi kurum yöneticilerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından gönderilen hediye paketlerini de takdim eden Şenşekerci, Mudanya'nın değerlerini Litvanya’ya taşıdı. Görsel bilgiler ile sunumunu destekleyen Şenşekerci, Barış Rekoru, Zeytin Dalı gibi projelerin anlatımının yanı sıra Mudanya’nın zeytini, girit danteli gibi ürünlerinin de tanıtımını gerçekleştirdi.
“MUDANYA’YI HER ALANDA TANITIYORUZ”
Mudanya’da sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin takdir topladığını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hizmetleri önce insan anlayışı ile gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Erasmus Programı kapsamında Litvanya’da gerçekleşen sunum ile Mudanya’yı her alanda tanıtmaya devam ettiklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu konuda Başkan Yardımcımız Sevinç Şenşekerci’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu yönde çalışmalarımız hızla sürecek” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık