solyanreklam
sagreklam

PAZARYERLERİ VATANDAŞLAR İÇİN DENETLENİYOR

PAZARYERLERİ VATANDAŞLAR İÇİN DENETLENİYOR

PAZARYERLERİ VATANDAŞLAR İÇİN DENETLENİYOR
  • 01 Mart 2016, Salı 0:00

Vatandaşların daha rahat bir ortamda alışverişlerini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştıran Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki Kapalı Pazaryerlerinde denetimler gerçekleştiriyor.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe sınırları içinde kurulan sebze ve meyve ürünlerinin satışının yapıldığı Pazaryerlerinde denetlemeler gerçekleştiriyor. Vatandaşların pazaryerlerinde daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi amacıyla gerçekleşen denetimlerde, zabıta ekipleri pazarcı esnafını tezgah sınırları konusunda uyardı. Pazaryerlerinde ürünlerin üzerine konulan fiyat etiketlerini de kontrol eden ekipler, tezgah önlerine konulan gelişigüzel ürünleri de uygun yerlere kaldırıyor. Denetimlerde satışa sunulan gıdaların da halk sağlığına uygun olup olmadığının kontrolleri yapılırken, kapalı alanda sigara içilmemesi ile ilgili uyarıcı levhalar ve broşürlerde asıldı. Yapılan denetimlerin devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “İlçemizde kurulan sebze ve giyim pazarlarında düzen ve intizam konusunda ekiplerimizin çalışmaları titizlikle devam edecektir. Denetimlerimizde etiket kontrolünden, tezgah sınırlarına kadar birçok konuda denetim gerçekleştiriyoruz” dedi.
“GÜVENLİ ALIŞVERİŞİ SAĞLAMAK AMACINDAYIZ”
Pazaryerlerinde vatandaşların sağlığını tehdit edici ve alışverişi engelleyecek alanların daha sağlıklı bir hale getirildiğini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sebze ve meyve pazarından sonra giyim pazarında da denetimlerimiz olacak. Amacımız vatandaşlarımızın alışverişlerini güvenli bir şekilde yapmalarını sağlamaktır” dedi. Esnafların gerekli kurallara uymasını da isteyen Türkyılmaz, her konunun yasal mevzuatlar içerisinde olmasını sağlayarak, kimseyi mağdur etmeme düşüncesinde olduklarını da sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık