solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, MİNİK ELLER İLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ!

TÜRKYILMAZ, MİNİK ELLER İLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ!

TÜRKYILMAZ, MİNİK ELLER İLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ!
  • 22 Mart 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreş’i minik öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile birlikte Orman Haftası etkinlikleri kapsamında çam fidanı diktiler.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreş ve Anaokulu Hatıra Ormanı’nda minik öğrencileriyle birlikte çam fidan dikti. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, daire müdürleri, kreş öğretmenleri ve 3-4-5 yaşındaki minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ağaç dikme etkinliğinde minik öğrenciler çam fidanlarını toprakla buluşturdular. Ellerinde tuttukları dövizler ve yazılarla doğa ve çevre sevgisini dile getiren minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hem ağaç diktiler hem de çevre ve doğa konusunda bilgiler aldılar.
“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAKLAR”
“Minik öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlılığını artırmak, onlara Mudanya sevgisini, ağaç sevgisini ve doğa sevgisini aşılamak için fidan dikimi gerçekleştirdik” diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Onlar bizim geleceğimiz. Diktiğimiz ağaçlara, doğaya, Mudanya’mıza ve geleceğimize onlar sahip çıkacak. Cumhuriyetimizin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan nesiller, ülkemizi de ilelebet yaşatacaktır. Minik yavrularımızı sevgiyle büyütüyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık