solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA TİYATRO BULUŞMALARI BAŞLIYOR

MUDANYA’DA TİYATRO BULUŞMALARI BAŞLIYOR

MUDANYA’DA TİYATRO BULUŞMALARI BAŞLIYOR
  • 22 Mart 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen "Dünya Tiyatro Günü", etkinlikleri ilçede 3 gün boyunca tiyatro rüzgarı estirecek. 27 Mart Pazartesi günü Mudanyalılar “Uşak Kral ve Ötekiler” isimli oyununu ücretsiz izleyebilecek .
 

Mudanya Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel olarak düzenlediği etkinliklerle ilçede hem çocuklar hem de büyükler tiyatro coşkusunu yaşayacak. Biri çocuk oyunu olmak üzere toplam dört oyunun sergileneceği etkinlikler 25 Mart Cumartesi günü saat: 13:00’da “İlkel ve Düşne” adlı müzikli çocuk oyunu ile başlayacak. Aynı gün saat: 20:00’da “Araya Araya” oyunu ile devam edecek olan etkinlikler 26 Mart Pazar günü saat:20:00’da “Sıfırdan Sonra” adlı oyun ile sürecek.
27 MART’A ÖZEL OYUN
Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro buluşmaları 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Köksal Engür ve Merve Engin’in sahneye koyduğu “Kral, Uşak ve Ötekiler” adlı oyun ile son bulacak. Saat: 20.00’da başlayacak olan ücretsiz olarak sahnelenecek.
“KÜLTÜR VE SANAT’A KATKI  SUNUYORUZ”
Her ay düzenledikleri tiyatro, konser, sergi ve söyleşi gibi etkinliklerle ilçenin kültür ve sanat yaşamına katkı sunduklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Dünya Tiyatrolar Günü’nü etkinliklerinin Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini söyledi. Tüm hemşehrilerini tiyatro etkinliklerine davet eden başkan Türkyılmaz, yaz aylarında da açık hava etkinliklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık