solyanreklam
sagreklam

ÖĞRENCİLER TOPRAĞA YENİDEN HAYAT VERDİLER

ÖĞRENCİLER TOPRAĞA YENİDEN HAYAT VERDİLER

ÖĞRENCİLER TOPRAĞA YENİDEN HAYAT VERDİLER
  • 21 Mart 2017, Salı 0:00

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Bursa Bademli Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 300 çam fidanı dikerek toprağa yeniden hayat verdiler.

Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Bademli Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 300 çam fidanı dikerek ağaç ve doğa sevgilerini ortaya koydular. Mürsel Köy Sokak üzerinde bulunan Mudanya Belediyesi park alanında gerçekleşen etkinliğe katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, öğrenciler ile birlikte çam fidanları dikerek, etkinliğe destek verdi. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen, Bademli Bahçeşehir Koleji Müdürü Burhan Yazgan, branş ve sınıf öğretmenlerinin de katıldığı etkinlikte 2’inci ve 5’inci sınıf öğrencileri 300 adet çam fidanını toprakla buluşturdular. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile birlikte ağaç dikmenin keyfini yaşayan öğrenciler, toprağa sahip çıkmak için neler yapılması gerektiği üzerine de Türkyılmaz ile sohbet gerçekleştirdiler.
HER ÖĞRENCİMİZİN DİKİLİ AĞACI OLACAK
Etkinlikte öğrencilerin yoğun sevgisi ile karşılaşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, öğrencilere doğaya karşı gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Yapılan etkinlikte her öğrencinin bir dikili ağacı olacağını da belirten Türkyılmaz, “Park alanımızda öğrencilerimiz diktikleri ağaçlara işaretler koyarak kendi ağaçlarını belirliyorlar.  Yıl içinde periyodik aralıklarla yapacağımız ortak çalışmalarla fidanların bakımını da yapacağız” dedi.
“ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞTURUYORUZ”
Eğitim-öğretim dönemi boyunca sosyal, sportif, kültürel ve eğitici projeler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Bademli Bahçeşehir Koleji Müdürü Burhan Yazgan, “Böylelikle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza ağaç sevgisi, temiz ve yeşil bir doğa anlayışının yerleşmesini sağlayarak çevre bilinci oluşturmak amacındayız” dedi.  Gerçekleştirdikleri etkinliklere her zaman destek veren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve belediye personeline teşekkür eden Yazgan, etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık