solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

TÜRKYILMAZ MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

TÜRKYILMAZ MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ
  • 18 Nisan 2016, Pazartesi 0:00

Hafta içerisinde Mudanya esnafını ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hafta sonunda ise Mudanya’nın mahallelerini ziyaret etti.

Hafta içerisinde gerçeklleştirdiği ziyaretlerle Mudanyalı esnafın ve halkın içinde olmayı sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hafta sonu Çınarlı, Yörükyenicesi, Dere, İpekyayla, Çepni, Akköy ve Yörükali Mahalleleri’ni ziyaret etti. Mahalle halkının isteklerini ve taleplerini dinleyen Türkyılmaz, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Yalnızca seçim zamanlarda değil, vakit buldukça mahalleleri ziyaret etmeye çalıştığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ziyaretlerinin süreceğini de ifade etti. Mahallelerde gelen talepleri alarak teşekkürleri kabul eden Türkyılmaz, mahallelerde söz verdikleri proje ve çalışmaları hayata geçireceklerinin müjdesini de verdi.
Türkyılmaz’ı mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren sakinler, “Bizler ilk defa mahallemizde düzenlenen etkinlikler dışında belediye başkanı görüyoruz. Haberimiz olmadan başkanımız bizleri ziyarete geldi. Bizler başkanımızı hep yanımızda görmek istiyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık