solyanreklam
sagreklam

ÇÖP TENEKESİ MUDANYA’DA SAHNELENDİ

ÇÖP TENEKESİ MUDANYA’DA SAHNELENDİ

ÇÖP TENEKESİ MUDANYA’DA SAHNELENDİ
  • 16 Nisan 2016, Cumartesi 0:00
Mudanya Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çöp Tenekesi” adlı tek kişilik gösterisiyle Mudanyalılarla buluşan Yüksel Ünal, Mudanyalıların sevgisini kazandı.
Kültür ve Sanat etkinliklerinin Nisan ayı programı kapsamında Yüksel Ünal tek kişilik gösterisi olan “Çöp Tenekesi” ile Mudanyalılar ile bir araya geldi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteriye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz’ın yanı sıra CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ve Mudanyalılar katılım gösterdi.  Kendi hayatından ve ailesinden kesitleri komik bir dille izleyenlere aktaran Ünal, okuduğu şiirlerle de büyük alkış aldı. Sinema ve dizi hayatında yaşadığı anıları da seyirciyle paylaşan Ünal, Mudanya’yı çok beğendiğini ve çok keyif aldığını dile getirerek, kendisinin ikinci evinin artık Mudanya olduğunu sözlerine ekledi.
“BURASI BENİM BÜYÜK İZMİR’İM”
Ünal’a çeşitli hediyeler ve çiçek vererek teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’da Ünal’ın sevgi dolu bir yüreği olduğunu ve kendisini tanımaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. “Mudanya’mıza yakışan insani duyguları ve yufka yüreğinden çok etkilendik” diyerek Ünal’a teşekkür eden Türkyılmaz, İzmir’de yaşayan Ünal’a “Burası da küçük İzmir’iniz olsun” dedi. Ünal ise bu cümlelere “Yok yok burası artık benim büyük İzmir’im” diye karşılık vererek, Mudanya sevgisini dile getirdi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık