solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

MUDANYA’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

MUDANYA’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR
  • 19 Nisan 2016, Salı 0:00

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk kez düzenlenen Oryantiring Yarışması ve Barmen Show etkinliklere ayrı bir renk kattı.

Ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilçede farklı bir havada kutlandı. İskele Meydanı’ndan kortej yürüyüşü ile başlayan kutlamalarda ilk kez düzenlenen Oryantiring Yarışması ise etkinliklere ayrı bir renk katarken, Barmen Show ise izleyenlerin beğenisini kazandı. Mütareke Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu’nun yanı sıra MUTOB Başkanı Hakan Aygün, daire amirleri ile çok sayıda Mudanyalı katılım sağladı. Mudanya Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ile Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluklarına ait Mudanya Güneşi ve Masterlar Grubu ekiplerinin gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
BARIŞ İÇİNDE GÜZEL ŞEYLER YAŞANIYOR
Yıl içerisinde birçok etkinlik tasarladıklarını ve Mudanya’nın her haftasının dolu dolu geçmesini istediklerini belirterek sözlerine başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ancak ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı bir çok etkinliğimizi iptal etmek zorunda kaldık. Buradan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi bir kez daha anıyor, gazilerimizi de saygılarımı iletiyorum” dedi. Mudanya’da her şeye rağmen barış havası içerisinde güzel şeylerin yaşandığını ve yaşanmaya devam edeceğini söyleyen Türkyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı belediyemizin öncülüğünde en güzel şekilde kutlayacaklarını da sözlerine ekledi.
BARMEN ŞOV HAYRAN BIRAKTI
Ortaokullar arası “Mudanya ve Turizm” konulu resim yarışmasında Hatice Uzel, Berranur Akyüz ve Nisanur Aç dereye girerken, “Mudanya Temalı” fotoğraf yarışmasında ise Zafer Yılmaz, Aslan Bozdoğan ve Enis Bayhan derece elde ederek ödüllerin sahibi oldu. Mudanya’da ilk kez düzenlenen Oryantiring Yarışması’nda Mudanya’nın yedi tarihi bölgesindeki harfleri en kısa sürede toplayan Doğukan Gencer ve Arif Can Erarslan dereye girerek ödül alırken, takım olma ruhunu da ortaya koydular. Ödül töreninden sonra sahne alan 3 Miligram müzik grubu izleyenlere müzik ziyafeti verirken, Türkiye’nin en iyi barmeni Ali Alkan ise yaptığı şovlarla Mudanyalıları kendine hayran bıraktı.
SÜREÇ FİLM’E TANITIM TEŞEKKÜRÜ
Turizm Haftası etkinliklerinde Mudanya’nın tanıtılmasına ve turizminin gelişmesine katkı sağladıkları için Kehribar dizisi yapımcısı Süreç Film adına Akın Topuz ve oyuncu Nazmi Kırık’a Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, MUTOB Başkanı Hakan Aygün ve MUTOB Başkan Yardımcısı Nazlı Gül Ünal plaket vererek teşekkür etti.  Mudanya’da çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Akın Topuz, kendilerine destek veren tüm Mudanyalılara teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık