solyanreklam
sagreklam

Türk Yıldızları Mersin'de Nefes Kesti

Türk Yıldızları Mersin'de Nefes Kesti

Türk Yıldızları Mersin'de Nefes Kesti
  • 23 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram dolaysyla Türk Yldzlar Akrotim Ekibi’ni Mersin’de arlayarak Mersinlilere unutulmaz bir bayram cokusu yaatt.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram kutlamalar kapsamnda düzenledii etkinliklerle Mersinlilere 23 Nisan cokusunu yaatan Mersin Büyükehir Belediyesi, çocuk bayramn ‘Türk Yldzlar Mersin Gösterisi’ ile taçlandrd.

Yüz binlerce Mersinli, Mersin dmanyurdu Meydan’na akn etti

Mersin dman Yurdu Meydannda düzenlenen etkinlie yaklak 500 bin Mersinli akn etti. Adnan Menderes Bulvar’ndaki sahil eridinin her noktasnda Türk Yldzlarn izleyen Mersinliler, alklar ve slklar ile Akrotim Ekibi’nin nefes kesen gösterisini izledi.

Meydan hnca hnç dolduran Mersinliler, heyecanla gökyüzünü izleyerek Türk Yldzlarn bekledi. Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz da alanda hazr bulunarak Mersinlilerin bu heyecanna ortak oldu. Gösteri öncesi konuma yapan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz konumasnn banda Mersin dman Yurdu Meydan’nda toplanan Mersinlileri selamlayarak, herkesin 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’n kutlad.

“Mersin çok ansl bir kent”

Konumasnda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’n dolu dolu geçiren Mersin’in ansl bir ehir olduunu ifade eden Bakan Kocamaz “Bugün gerçekten çok mutluyuz. Milletin kendi kendini idare etmesi anlamna gelen bayram kutluyoruz. Mersin bu konuda çok ansl. Bir haftadr ‘Tour Of Mersin’ ile Mersin’i enlendirdik.  Çocuk festivalimiz balad ve coku içerisinde kutladk. Bugün de hep birlikte gönüllerimizi birletirerek yine ayn coku ve huzurla bayrammz kutluyoruz. Gençlerimiz, çocuklarmz ülkemizin gelecei. Onun için de bu bayram aziz Atatürk çocuklarmza armaan etti. Çocuklar bu ülkenin olmazsa olmazlar. Milli ve manevi deerlerle büyüdükleri takdirde bu ülkenin gelecei güven içerisinde olacaktr” dedi.

 Mersin’in huzur içinde yaanacak bir kent olmas için durmadan çaltklarn ifade eden Bakan Kocamaz, Mersin’in bu anlamda hedefine emin admlarla ilerlediini belirtti. Bakan Kocamaz, “Mersin her geçen gün geliiyor. Mersin, hemerilerimizin huzur içerisinde hayatlarn sürdürebilecekleri bir Mersin olabilmek için emin admlarla ilerliyor. Bugün Egemenlik Kavann da açln yaptk.  Mersinimize hayrl uurlu olsun. Burada ise birazdan Türk Yldzlar Mersin semalarn süsleyecek ve sizlere akrobasi hareketleri sergileyecekler. Hepinize iyi seyirler diliyorum” eklinde konutu.

Mersin dmanyurdu Meydan’nda Türk Yldzlarn izleyen Öznur Bülbül, “Gerçekten çok gururlandm. Zaten izlerken tüylerim diken diken oldu. Baylyoruz, çok seviyoruz. Gurur verici bir durum bizim için. Tüm dünyada birinciyiz. yi ki varlar. Onlar izlediimiz için çok mutluyuz” dedi.

Etkinlie çocuklar ile birlikte gelen Songül Özküçük, “Çok güzel bir duygu. Çocuklarla birlikte çok mutlu olduk. nallah her yl bu etkinlik olur ve biz bu duygular yeniden yaarz. Etkinliin gerçeklemesinde emei olan herkese teekkür ederiz” eklinde konutu.

“Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlaryz”

Mersin’in böyle bir etkinlie ihtiyac olduunu ifade eden Selin ahbaz, “Gerçekten çok duygulandm. O pilotlarmz, devlete, millete hayrl evlat olarak yetimiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlaryz. Her zaman Ne mutlu Türküm diyene” diye belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’n kutlamak için Türk Yldzlarn izlemeye genel minik Kerem Savran, “Türk Yldzlar’na helal olsun. Çok güzel yapmlar. Bu güzel günümüzü daha da güzel yaptlar. Maallah. Teekkür ederiz onlara” ifadelerini kulland.

Dünyada 7 süpersonik sava uçayla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yldzlar, Mersin semalarnda nefes kesen bir gösteri düzenledi. Mersin dman Yurdu Meydannda youn bir katlm ile gerçekleen etkinlikte Türk Yldzlar Mersinlilere unutulmaz bir gösteri sunarak, Mersin semalarnda gerçekletirdikleri gösteri ile adeta izleyenleri büyüledi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık