solyanreklam
sagreklam

TÜGVA sergisine tam not

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Gençlik Vakfı Temsilciliği (TÜGVA) tarafından izlenime açılan ebru sergisini ziyaret etti. 45 eserin yer aldığı 'Gelenekten Geleceğe Ebru Sergi'ni TÜGVA Temsilcisi İbrahim Çetin ile birlikte gezen B

TÜGVA sergisine tam not
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Gençlik Vakfı Temsilciliği (TÜGVA) tarafından izlenime açılan ebru sergisini ziyaret etti.

45 eserin yer aldığı ‘Gelenekten Geleceğe Ebru Sergi’ni TÜGVA Temsilcisi İbrahim Çetin ile birlikte gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geleneksel sanatlara sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

‘Gençliğe hizmet geleceğe hizmet’

 

Kursiyerlerle sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, gençliğe hitap eden faaliyetleri her zaman desteklediklerini söylerken: “ TÜGVA Temsilciğinin şu anda hizmet verdiği bina, bir kurumun bir STK ile ne kadar güzel işler yapabileceğinin bir örneğidir. Buraları yapmak kadar amacına uygun kullanmakta önemlidir. Bugün her birini rahmetle andığımız hayırseverlerin gençlik için vakfettiği bu bina, yine gençlerin gelişimi için kullanılıyor. Dünün insanları yoklukla imtihan oldular, bugün ise gençlerimiz varlıkla imtihan olacaklar. Bu imkânlar içerisinde gençlerimizden daha iyi işler beklemekteyiz. Okullarda aldığımız diplomalar bir yana milli ve manevi donanımızı arttıracak çalışmaların her zaman içinde olmalıyız. Kültürümüzün birikimini sanatsal çalışmalarla geleceğe aktarabilirsek başarılı oluruz. Gençlerimiz, bu ülkenin değerlerini öğrenerek ebru, hat gibi güzel sanatlardan birini hayatına yerleştirirse geleceğe iz bırakır. TÜGVA’nın bu yönde atacağı her adıma desteğimiz sürecek. Bu ilk sergiyle heyecanlarını bizlerle paylaşan kursiyerlerimizi kutluyorum” dedi.

 

‘TÜGVA büyüyor’

 

TÜGVA Mustafakemalpaşa Temsilcisi İbrahim Çetin ise serginin, ebru sanatı eğitmeni Gülten Kanburoğlu önderliğinde ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan 20 kursiyerin çalışmalarıyla hazırlandığını belirtti.

Başkan Sadi Kurtulan’a ilgisinden dolayı teşekkür eden Çetin; “ Her gün farklı bir faaliyetle hızla büyüyoruz. ‘Ulaşacağımız Bir Genç Daha Var’ diyerek çıktığımız bu yolda, ebru kurslarından matematik derslerine, kitap ve şiir tahlillerinden seminer ve konferanslara kadar birçok sportif ve eğitim etkinliğini gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık