Kursiyerler bilgilerini taçlandırdı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi tarafından, el ve sahne sanatlarından mesleki ve teknik eğitimlere kadar 45 ayrı branşta düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Kursiyerler bilgilerini taçlandırdı
  • 16 Eylül 2018, Pazar 0:00

Uğur Böceği Kültür Merkezi ev sahipliğinde; bale gösterilerinden, müzik dinletilerine kadar birçok etkinlikle Mustafakemalpaşalılara renkli bir hafta yaşatan festival, Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Festival kapsamında kursiyerlerin kültürel ve sanatsal aktivitelerini sergilediği etkinlikler ilgiyle izlenirken, 8 aydır süren kurslara katılan 2 bin kursiyere ‘ Başarı Belgeleri’ protokol tarafından verildi.

‘Yaşama güzellik, üretime güç’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin vatandaşların yaşamına güzellikler katarak, yaşam boyu eğitime katkı sunarak sosyal yaşamı güçlendirdiğini söyledi.

Başkan Kurtulan; “ Yaşam, günlük işlerin yanı sıra kültür, sanat, spor ve iletişimle renklenen bir süreçtir. İnsanın hayatında bu değerler olduğu zaman ortak noktalar çoğalır. Her zaman söylediğimiz bir söz var. Bu merkezler halkındır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız burada gördükleri eğitimlerle hem katılımcılık hem de üretme bilinci kazanıyor. Özellikle kadınlarımızın bu kurslara gösterdikleri ilgi giderek artıyor. Uğur Böceği Kültür Merkezi, üretmeyi ve paylaşmayı seven insanlar için yeniliklere açık şekilde bir aile ortamı olmayı sürdürecektir. Kursları başarıyla bitiren vatandaşlarımızı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.