Dağcılar kurtuluşu zirvede kutladı

Mustafakemalpaşalı dağcılar, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü farklı bir etkinlikle kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün kutlamalar kapsamında düzenlediği organizasyonda, tabiat

Dağcılar kurtuluşu zirvede kutladı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün kutlamalar kapsamında düzenlediği organizasyonda, tabiat güzelliklerinden Suuçtu Şelalesi’nden ‘Kurtuluş İnişi’ gerçekleştirildi.

İbrahim Kamburoğlu ve Turgut Ünen’den oluşan ekip, 38 metre yükseklikteki Suuçtu Şelalesi’nin zirvesinden sorunsuz bir şekilde başarıyla indi.

Dağcılar, iniş esnasında açtıkları Türk bayrağı ile etkinliği heyecanla izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı.