solyanreklam
sagreklam

'Tour Of Mersin' ve 'Uluslararası Mersin Maratonu' Tescillendi

'Tour Of Mersin' ve 'Uluslararası Mersin Maratonu' Tescillendi

'Tour Of Mersin' ve 'Uluslararası Mersin Maratonu' Tescillendi
  • 11 Nisan 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan 2015 ylndan bu yana gerçekletirilen Tour Of Mersin ve Uluslararas Mersin Maratonu’nun ismi T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafndan tescillendi. Bu sayede Mersin’in spor kenti kimlii de tescillenmi olurken, Mersin Büyükehir Belediyesi kente yeni bir marka kazandrm oldu.

T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafndan alnan Marka Tescil Belgeleri Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Dairesi Bakan Sinan Bayraktar tarafndan Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a makamnda teslim edildi.

Son yllarda adn kamuoyunda skça duyuran ve sayl uluslararas spor etkinliklerinden biri olarak anlan Tour Of Mersin ve Uluslararas Mersin Maratonu için markalama çalmalar 2017 ylnda balatlmt.

Bir etkinliin markalatrlmas için en önemli adm olan tescilleme aamasn tamamlayan ve Mersin’i bir spor kenti yapma yolunda emin admlarla ilerleyen Büyükehir Belediyesi, 2015 ylndan bu yana gerçekletirdii Tour Of Mersin ve Uluslararas Mersin Maratonu organizasyonlarn tescilledi.

Bu kapsamda Tour Of Mersin ve Uluslararas Mersin Maratonu artk Mersin'in ve Türkiye'nin uluslararas alanda birer markas oldu. Alnan tescil belgesiyle de iki organizasyonun devamll ve baars koruma altna alnd.

T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafndan verilen tescil belgelerini alan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz iki organizasyonunda Kente marka deeri olarak kazandrlmasndan mutluluk duyduunu ifade ederek, “2015 ylndan bu yana her yl baarsn ve katlm orann katlayarak, sayl spor organizasyonlar arasnda yerini alan Tour Of Mersin ve Uluslararas Mersin Maratonu’nu bugün marka olarak tescilledik. Mersini bir spor kenti yapmak adna önemli bir adm atm olduk. Mersin'i ve Mersinliyi sporun scak yüzü ile kucaklamaya önümüzdeki süreçte de devam edeceiz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık