Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy'dan Ziyaret

Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Başkan Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lütfullah Gürsoy da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy'dan Ziyaret
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00