solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Asfalt Yol Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'da yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.Başkan Kadir Albayrak, Saray'da bulunun Millet Caddesi'nde yapılan beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak beton asfalt çalışmasının vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.Başkan Albayrak incelemelerin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saray esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Albayrak, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Albayrak Asfalt Yol Çalışmalarını İnceledi
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'da yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Saray'da bulunun Millet Caddesi'nde yapılan beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak beton asfalt çalışmasının vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Albayrak incelemelerin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saray esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Albayrak, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık