Ramis Özgen'den Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Genel Başkan Yardımcısı Ramis Özgen ve Levent Koç'u makamında ağırladı.Ziyarette Başkan Kadir Albayrak kooperatif çalışmaları ile ilgili Başkan Yardımcısı Ramis Özgen'den bilgi aldı. Ziyaret sonunda Ramis Özgen, Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Ramis Özgen'den Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00