Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'den Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'i ağırladı.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Hakan Cömertler de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler'den Ziyaret
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00