solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak'tan Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ni ziyaret etti.Ziyarette Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz da yer aldı.Başkan Albayrak, Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Albayrak ayrıca Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan Albayrak'tan Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ne Ziyaret
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz da yer aldı.

Başkan Albayrak, Erzurumlular ve Bayburtlular Derneği'ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Albayrak ayrıca Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık