Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Sirkülasyon Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Trafik Sirkülasyon Toplantısına katıldı.Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ile Oda Başkanları ve esnaf katıldı.Ulaşım Sirkülasyon Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından son buldu.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Sirkülasyon Toplantısı Gerçekleşti
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00