TAVŞAN KANI ÇAYLAR MAK EKİBİNDEN

• 18 Şubat 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya’yı gün boyu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) koştu. MAK ekibi, soğukta kalan sürücülere çay, kahve ve gofret ikram etti.

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK),  Mudanya’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüleri yolda yalnız bırakmadı. MAK ekibi, Tepederbent ve Arnavutköy mevkiinde zor anlar yaşayan sürücülere, sıcak çay, kahve ve gofret ikram etti. Soğuk ve karlı havada sürücülere gerekli uyarıları yaptıklarını ifade eden Mudanya Belediyesi MAK Ekibi Lideri Aykut Şener, “Tüm personelimiz ile birlikte karlı havada görev başındaydık. Gece yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı da gereken önlemi alarak, ekibimiz 24 saat görev yapacak” dedi. Şener, uyarıların yanı sıra Arnavutköy mevkiinde de tuzlama çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ile ortak çalışma yürüterek, araçların sağlıklı bir şekilde gidecekleri yere ulaşmalarını sağladık. Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça özel araçlarını kullanmamasını, bunun yerine toplu ulaşım araçlarını tercih etmesini istiyoruz” diye konuştu.