ZABITADAN GÜZELYALI’DA İŞGALİYE DENETİMİ

• 18 Şubat 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya’nın örnek bir ilçe olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Güzelyalı Atatürk Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan uygunsuz işgalleri kaldırıyor. Zabıta ekipleri, söz konusu caddelerdeki uygunsuz işgalleri kaldırırken, işyeri sahiplerini de sözlü ve yazılı olarak uyardı. Kaldırım ve tretuvarlar üzerinde satışa sunulan ürünlerin yanı sıra masa, sandalye, şemsiye vb. malzemelerin kaldırılması yönünde çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri, ayrıca izin alınmadan yapılan güneşlik, sundurma gibi çıkmaları da kaldırıyor. Mudanyalılara daha yaşanabilir modern alanlar oluşturmak amacıyla çalıştıklarını ifade eden Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “İşgal edilen yerleri yayaların kullanımına açmak için çalışmalar yürütüyoruz. Belediye Başkanımızın bu konudaki talimatları doğrultusunda, çalışmalarımız tüm ilçe sınırları içerisinde devam edecektir. Kurallara uymayan esnaflarımız hakkında gerekli idari işlemler yapılmaktadır” diye konuştu.