solyanreklam
sagreklam

Süleymanpaşa'daki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, projelerin söz verilen zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek "Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.Başkan Albayrak incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

Süleymanpaşa'daki Çalışmalar İncelendi
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, projelerin söz verilen zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek "Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Albayrak incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık