solyanreklam
sagreklam

Süleymanpaşa Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı ve Ormanlı Mahallesi Muhtarı Şahin Esen'i ağırladı.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi tarafından Yağcı ve Ormanlı Mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Mehmet Katırcı ve Şahin Esen'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Katırcı ve Esen de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Süleymanpaşa Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı ve Ormanlı Mahallesi Muhtarı Şahin Esen'i ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi tarafından Yağcı ve Ormanlı Mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Mehmet Katırcı ve Şahin Esen'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Katırcı ve Esen de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık